Skip links

Dossier online

Laatste update: DD/MM/JJJJ hh:mm
Geef bij type registratie aan of u een nieuwe of bestaande klant bent. Registreer alleen een nieuw account indien u in het verleden niet eerder bij ons dossiers heeft aangeleverd.
Type registratie
Type registratie
Problemen bij registreren?
mailto:info@nda-incasso.nl;tel:033 – 45 389 45
Vul uw gebruikersnaam en e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten een code waarmee uw wachtwoord opnieuw kan worden ingesteld.
Gebruikersnaam
Gebruikersnaam
E-mailadres
E-mailadres
Gebruikersnaam en wachtwoord vergeten?
mailto:info@nda-incasso.nl;tel:033 – 45 389 45

Account aanmaken en inloggen. Hoe werkt dat?

Stap 1: registreren
Voor het aanmaken van een account kiest hiervoor het tabblad ‘registreren’. Vervolgens kiest u ‘type klant’. Hier heeft u twee keuzes.

Bent u al klant bij ons, dan kiest u ‘bestaande klant’, ook als u tot nu toe geen gebruik heeft gemaakt van het online dossiersysteem. Als ‘bestaande klant’ heeft u gegevens van ons nodig om uw account aan te maken, zoals een registratiecode. Deze gegevens krijgt u van ons, zodat ze koppelen met de dossiers die wij voor u behandelen. Heeftu deze gegevens niet of nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op?

U kiest alleen voor ‘nieuwe klant’ wanneer u nog geen klant bent van NDA en een opdracht in behandeling wilt geven.

Stap 2: aanmaken van een account
Na het invullen van de registratiegegevens kiest u een gebruikersnaam en wachtwoord. Bewaart u deze goed.

Stap 3: inloggen
Via de stap ‘inloggen’ kuntu inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u vragen over de inzichten die u heeft of de stappen die u kunt nemen, neemt u dan contact met ons op?